Aloite esiintymislavan rakentamiseksi Alppipuistoon

Alppipuisto on vakiintunut viimeisen vuosikymmenen aikana tapahtumapaikkana, siellä järjestetään kesäisin lukuisia ulkoilmakonsertteja. Puhutaan koko perheen tapahtumista ja tuhansista osallistu- neista, ne ovat sisällöltään monipuolisia kaikille avoimia, sekä helposti saavutettavissa. Konsertteja ja tapahtumia järjestetään pääosin yhdistys- ja vapaaehtoisvoimin. Tapahtumat ovat kuitenkin myös ta- loudellisesti riippuvaisia kulttuuripalveluiden tapahtuma-avustuksista, joista iso osa menee infrastruk- tuuriin (esiintymislava, sähkö, vesi, saniteettitilat). Alppipuistoon on jo päätetty rakentaa käymälä lähi- vuosina.
Kiinteistä esiintymislavojen investoinneista sähköineen on esimerkkejä mm. Sibeliuksen puisto ja Stoan aukio jotka rakentuvat kuluvan kesän aikana.

Me allekirjoittaneet valtuutetut esitämmekin Alppipuistoon kiinteää esintymislavaa sähköineen. Näin ollen tapahtuma-avustuksia voitaisiin ohjata enemmän ohjelman sisältöön sekä toteuttaa lisää mata- lan kynnyksen tapahtumia.
Aloitteeseen pyydetään vastausta Kulttuuri- ja vapaa-aika, sekä Kaupunki- ja ympäristötoimialalta.

 Sami Muttilainen
Valtuutettu