Aloite tyhjä -painikkeen poistaminen

ALOITE TYHJÄ-PAINIKKEEN POISTAMISESTA: Joulukuussa 2016 jätetty aloite tyhjä-painikkeen poistamisesta valtuuston äänestyksistä ja perustelen asiaa mm. sillä, että valtuutettujen tulee perehtyä asioiden sisältöön ja että asioita äänestetään kumoon tyhjä-painikkeen turvin. Asiaa käsitellään valtuustossa aikaisintaan keväällä 2017.

ALOITE

Politiikon tehtävä on kantaa vastuu asioista, johon ihmiset ovat vaaleissa hänet äänestäneet. Luottamustoimeen valitun ihmisen tuleekin perhetyä esityslistojen sisältöön ja muodostaa mielipiteensä. Politiikassa kuten myös ihmiselämässä tehdään valintoja. Tyhjän äänestäminen esiintyy varsin usein kaupunginvaltuustossa ja on ratkaisevassa roolissa viedenkin uskottavuutta sekä rehellisyyttä päätöksenteosta.

Me allekirjoittaneet valtuutetut olemmekin sitä mieltä, että TYHJÄ nappula pitää poistaa vaihtoehdoista. JAA , EI, TYHJÄ

14.12.2016

Sami Muttilainen

Valtuutettu