Kiitoksia ihmiset

Vaikka oma äänimäärä kasvoikin on lopputulos huolestuttava kun leikkikenttää katsotaan. Pitäisi ajatella positiivisesti, mutta ei pysty. Kohta alkaa huutokauppa paljonko hyvinvoinnin rippeitä voi enää rokottaa lisää. Taistelen kuitenkin Stadilaisten ja lähiöiden puolesta kaupunginvaltuustossa jatkossakin.

Radio Valon ja Ammattiopisto Luovin Vaalitentti – Sami “Frank” Muttilainen

Kiitoksia luottamuksesta ja tuesta kullannuput. Vaikka pålitiikka onkin vaan osa mua niin on snadisti levottomat raajat. Tekisi mieli vaeltaa, mutta toisaalta mennä käsityöläisentielle laittamaan peukalo suuhun ja käpertyä sikiöasentoon. Oli lopputulos mikä tahansa niin nää kinkerit on vedetty sydämellä .. Continue reading Radio Valon ja Ammattiopisto Luovin Vaalitentti – Sami “Frank” Muttilainen

Äänestyspäivä!

Vaalipäivä. Sisäisiä ristiriitoja ei ole ollut, ehdokasvalintani on sen sijaan vahvistunut päivä päivältä. Käykää äänestämässä! Ilmoitusta äänioikeudesta ei tarvita. Myös seitsemän vuotta vanhat henkkarit näyttää kelpaavan mainiosti..

Vaalimökiltä

Yli neljäntimman visiitti vaalimökillä tänään..Tuli bamlattua mm. hankintalaista, lähiöistä ja eläkeiän nostamisesta esim. brankkarilla ja byggaduunarilla fysiikka saattaa olla rajoitettu tekijä, arkadianmäelle taas pitäisi säätää katto kauan siellä saa ajelehtia.

Viimeinen ennakkoäänestyspäivä!

Käykäähän hoitamassa homma jos ette ole sunnuntaina maisemissa tai on muita haasteita ilmassa. Iltapäivä vaalimökillä Lasipalatsin kulmalla. Tulkaa käymään kahvilla, jos heilutte kyseisillä leveysasteilla

Aurinko nousee idästä..

Tää päivä tuli staijattua omalla “takapihalla” eli Kondekan ostarilla ja Tallinnanaukiolla. Fotossa “kilpasiskoni” Irenen kanssa, jonka kanssa on ollut kliffa leikkiä myös Kulttuuri- ja Kirjastolautakunnassa.